Amikor felkeres egy fogorvosi rendelőt, az első feladat mindig a pontos diagnózis felállítása. Ezen múlik, hogy milyen kezeléseket ajánl a kezelőorvos, ebből fogja tudni, hogy mely kezelés a legmegfelelőbb az Ön számára, és milyen beavatkozások léteznek fogproblémájának megoldására.

A Dental Palace-nál az a célunk, hogy magasan kvalifikált szakembereink illetve a legmodernebb diagnosztikai eszközeink segítségével, a lehető legpontosabb képet kapjuk az Ön állapotáról, és elvárásait, lehetőségeit is figyelembe véve, az Önnek legmegfelelőbb kezelési tervet készítsük el.

Az első konzultáció alkalmával a fogorvos tájékozódik a kórelőzményekről és felveszi a státust. A száj és a fogak állapotát alapos vizsgálattal tárja föl. Szükség esetén további diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésére:

Panoráma röntgen: a készülék segítségével egyszerűen és gyorsan kapunk azonnal értékelhető képet a teljes fogazatról, minimális sugárterheléssel.

Intraorális röntgen, kisröntgen: pár másodperc alatt, célzottan, a fogazat egy kívánt részletéről ad képet az orvos számára.

CBCT: egyedülálló eszköz az orvosi képalkotási technológiában. Három dimenzióban ábrázolja a legkisebb anatómiai részletet is. Lehetőséget ad a mélyebb góckutatásra, és kulcsfontosságú információkat nyújt a csontállományról az implantációs és csontpótlásos beavatkozások tervezésénél.

Onkológiai szűrés: a szájüregi daganatok felismerésében kiemelten fontos a rendszeres szűrővizsgálat. A vizsgálat gyors és fájdalommentes.

A kezelési tervet lehetősége van megvitatni fogorvosával, bátran kérdezzen!

A vizsgálatok fájdalom- és kötelezettségmentesek! Jöjjön el és győződjön meg személyesen is szakértelmünkről. Kérjen időpontot elérhetőségeink valamelyikén, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, munkatársunk rövid időn belül felkeresi Önt.