Ingyenes szolgáltatások

Árlistánk megtekintésénél és összehasonlító kalkulációjánál vegye figyelembe az alábbi díjmentes szolgáltatásainkat!

Ingyenes konzultáció és árajánlat!

Látogasson el hozzánk egy ingyenes szájvizsgálatra és konzultációra! A vizsgálat és a megbeszélés nem kötelezi Önt semmire, ugyanakkor pontos tájékoztatást kap fogai és a szájnyálkahártyája állapotáról. Ha találunk kezelést igénylő beavatkozást akkor felvázoljuk a lehetséges megoldásokat, megbeszéljük melyik megoldás mennyi időt venne igénybe és pontos árajánlatot készítünk! Ön mérlegelheti, hogy a szükséges beavatkozásokat nálunk kívánja-e elvégeztetni! Ha mellettünk dönt akkor azt, hogy milyen ütemben és sorrendben történjenek a kezelések azt Ön dönti el, mi legfeljebb ajánlást teszünk a legszükségesebb kezelések sorrendjéről!

Ingyenes féléves ellenőrzés!

A féléves kontrollok szükségességére és fontosságára rendszeresen felhívjuk a figyelmet, mivel betartásával olyan korai stádiumokban fedezhetjük fel a kialakulóban levő új elváltozásokat, hogy azok orvoslása kisebb beavatkozással és emiatt sokkal kevesebb költséggel jár!

Röntgen-felvételeinket új digitalizált formában tudjuk tárolni! Ezáltal számítógépen a felvételek könnyen visszakereshetőek, nagyíthatóak, a Páciens számára is magyarázhatóbbak értelmezhetőbbek!

A röntgen-felvételek digitalizált formában történő megjelenítése minimális sugárdózis használatát teszi lehetővé! Indokolt esetben kismamákról is biztonságosan tudunk felvételt készíteni!

Pácienseink (ha akarják!) nézni tudják a kezelések előtti, közötti és utáni állapotot egy orálkamera és egy kezelőegységre rögzített képernyő segítségével!

A Páciens adatai mellett könnyen visszatekinthetők a tervezett és a megtörtént kezelések, a felírt receptek, beutalások és az elkészült röntgen-felvételek!

Ingyenesen biztosítjuk:

  • az érzéstelenítést,
  • a próbákat a pótlások készítése során,
  • kontrollvizsgálatok
  • egyszer használatos, előre csomagolt fogkefét.

SGS Implantátum

Dental Palace

Esztétikai kezelések

Páciens vélemények

Rico Domonkos
2012. július 26.

A mai napon felhasználtuk a nyereményünket a Dentalpalace-ban. Rendkívül jól felszerelt, modern rendelő. Kifogástalan modorú, kedves, szakszerű személyzet, figyelmes kiszolgálás. A gyerekek is nagyon örültek az ajándékcsomagnak! :) Köszönünk mindent Dentalpalace! :)

További páciens vélemények...