Üdvözöljük a Dental Palace Óbudai fogászati központ honlapján!

A három fogászati székes rendelőnket 10 évvel ezelőtt, 2009 tavaszán nyitottuk meg a Nagyszombat utcában. A légkondicionált, szigorú szakmai szempontok szerint kialakított és berendezett helyiségeket az itt dolgozók és pácienseink egyaránt kedvelik. Azóta is az Önök egészségét szolgáljuk, és szép mosolyán dolgozunk. Hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a magas szakmai színvonalat, jól képzett orvosi csapatunkat és a legújabb technikai és technológiai hátterünket folyamatosan fejlesztjük. Fogászati, gyermekfogászati, szájsebészeti, fogszabályzási panaszaikkal bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen itt ezekre nyújtunk megoldást. Diagnosztikai eszközeink közé már nem csak az orál kamera és digitális röntgen készülékek tartoznak, de a 3D CBCT is segítséget nyújt.

Fogászati szakmai világunkban világújdonságnak számító együléses fogászatban is elöljárók vagyunk, hiszen digitális szkennelő és faragó gépekkel is büszkélkedhetünk. Így akár egy finom kávé elfogyasztása idejéig az Ön fogbetétje vagy koronája elkészülhet rendelőnkben!

Nem volt könnyű feladatunk a szakmai színvonal csúcsán maradni, hiszen a fogászat minden szakága napjainkban élénk ütemben fejlődik. Laser készülékünk 2010 eleje óta segíti munkánkat.  A diagnosztika terén 2015 eleje óta 3D CBCT segíti szájsebészi munkánkat. 2017 óta a gépi gyökérkezelések tökéletesítését orvosaink mikroszkóp segítségével végzik. 2018 eleje óta a világszínterén is vadonatúj vívmánynak számító együléses fogászatot szolgáltatunk.  Az együléses fogászat nem kis gépezeti háttérrel rendelkezik, ezért a megnövekedett forgalmú Nagyszombat utcai rendelőnk családi hangulatát egy újabb színhely megnyitásával tudtuk visszaállítani. 2018 tavasza óta  Bokor utcai  új rendelőnkkel bővültünk.